NIEUWS

Deelname aan een leven lang leven
9 april 2020

Trots en blij dat we zijn geselecteerd voor het Pioniersprogramma Leven Lang Leven! Samen met twaalf andere initiatieven bouwen we aan een beweging rondom fijner oud worden. 

Nu mogen we de komende maanden aan de slag om ons project Tintelzinnen verder te gaan uitwerken, testen en realiseren. "Met Tintelzinnen willen Dorian en Myrthe de zoektocht naar intimiteit en seksualiteit voor vrouwen van 70+ mogelijk maken. Samen met de doelgroep maken ze geïllustreerde online verhalen over seksualiteit. Deze verhalen vormen het startpunt voor gesprekken en mijmeringen. Hun droom? Een seksuele revolutie voor ouderen ontketenen!"

Deelname aan Driving Dutch Design
januari 2020

We zijn een van deelnemers aan Driving Dutch Design 2020!  Een programma van de BNO, Dutch Design Foundation en ABN AMBRO. Tien maanden lang volgen we samen met andere geselecteerde studio’s, de Drivers, gezamenlijke masterclasses op het gebied van profilering, financiering, bedrijfsvoering, presentatie en communicatie.

In april richten we ‘Bureau DDD’ op met onze mede drivers. In dit tijdelijke bedrijf werken we toe naar een gezamenlijke expositie op Dutch Design Week (DDW).